Picture
Köket är en av de rum i huset eller lägenheten som utsätts för mest slitage. Vi använder både köksluckorna och lådorna många gånger om dagen, och efter ett tag slits handtagen så klart ut. Slitage behöver dock inte vara den enda anledningen till att man byter sina handtag i sitt kök, utan många har upptäckt hur enkelt och kul det är att variera sig lite. Det kräver kanske lite pilligt arbete att byta ut alla handtag men det kan ofta få ett kök man börjat tröttna lite på att kännas som nytt. Just handtagen till lådor och luckor är något man ofta lägger märke till eftersom vi tar i dem så ofta.

Olika material till handtag kök
Du kan få dina kökshandtag i flera olika sorters material och det kan vara kul att variera då och då. Att byta från trähandtag till rostfritt stål eller mässing kan ge hela rummet en ny känsla och förutom olika typer av material finns det uppenbarligen en hel del kreativitet hos skaparna av dessa handtag då de kan se väldigt originella ut. Du väljer själv om du vill satsa på en greppvänlig och funktionell variant eller om du framförallt vill ha ett handtag som ser snyggt ut.

Handtag kök på nätet
På nätet finns det flera specialister som har riktat in sig på just handtag kök, en av dem är Nacka Byggnadsvård som kan reservdelar för gamla hus. Handtag till kök, köksbeslag som det också heter, hittar du via Nacka och ännu mer. Fler och fler börjar inse att detaljerna gör helheten och man behöver inte vänta med att byta ut detaljer som handtag till man renoverar hela köket. Kökshandtag är dessutom så pass billiga att man inte riskerar något genom att testa lite ovanliga varianter.

Att byta handtag kök själv
Att själv byta ut sina kökshandtag är långt ifrån en komplicerad operation. Det enda du behöver är en skruvmejsel och, beroende på hur stort köket är, lite tid för att skruva av och på kökshandtagen.


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.